Over ons

Oorsprong

Louka Baby Design is in 2008 opgericht door mij (Karin Hiemstra).
Ik wil de praktische ideeën en ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de opvoeding en verzorging van mijn dochter Kim Louka graag met jullie delen.
Door mijn opleiding als modinette heb ik vele praktische artikelen ontworpen en geproduceerd die het plezier bij de verzorging en het opgroeien van jouw baby/kind vergroten.

Maak jouw baby cadeau uniek

Loukadesign maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen stijl en sfeer te creëren voor de verzorging van je baby, in de babykamer en in je luiertas met unieke, bij elkaar passende, handgemaakte babyartikelen van Louka en speciaal voor u geselecteerde artikelen van merken als: Silly Billyz, Happy Horse en Funnies .

Alles van Louka wordt door ons ontworpen en met zorg voor u gemaakt van de beste materialen.Origineel idee voor een persoonlijk kraamcadeau.

Louka

Louka is het eigen merk van Louka Baby Design met unieke artikelen.
De artikelen van Louka worden door ons zelf geproduceerd en ontworpen in ons eigen atelier van bij ons herkenbare kwaliteits-stoffen.
We besteden veel aandacht aan een goede afwerking en een verrassend/praktisch design.

De artikelen vergroten de praktische toepasbaarheid en het gebruiksgemak bij de verzorging van je kindje. Een groot aantal Louka artikelen kan helemaal worden gepersonaliseerd met een geborduurde naam of andere eigen opties in vele combinaties.

Door de grote verscheidenheid aan stoffen ( meer dan 200 stoffen) is er altijd wel een bij je smaak passende uitvoering te vinden.Van elk artikel is vaak ook een serie met matchende artikelen van dezelfde stof of kleur beschikbaar. 

 Alle spulletjes worden zeer snel bij u thuisbezorgd. 

We houden van ontwerpen, dus je zult regelmatig nieuwe artikelen op onze website zien. Wil je liever een ander stofje, kleurtje of een andere combinatie? Stel je vraag aan ons en we zullen kijken wat er mogelijk is.

We wensen je veel inspratie bij het shoppen.
Veel plezier van onze praktische artikelen!

Namens het Louka Baby Design - team

Karin Hiemstra