Nooit meer uitgedroogde billendoekjes of een harde doos

Autore Karin Hiemstra

• 

postato su gennaio 11 2015

Altijd als ik de natte doekjes wil gebruiken kom ik erachter dat de helft is uitgedroogd. Ik heb al een geprobeerd om de natte doekjes in een harde doos te doen zodat ze niet uit drogen maar die dozen zijn zo ontzettend lelijk en onhandig.

Geen lelijke harde opbergbox meer

Dankzij de superhandige hoes voor billendoekjes van Louka zijn mijn natte doekjes nooit meer uitgedroogd en het staat ook nog superleuk in de badkamer en op de commode.  Ook past de hoes voor de natte doekjes gewoon in mijn tas dus kan ik ze overal mee naar toe nemen. De hoes is niet alleen geschikt voor de natte billendoekjes maar ook voor snoetenpoetsers, wat natuurlijk altijd fijn is om bij je te hebben als je baby er weer een bende van maakt.

De hoes voor vochtige doekjes van Louka is ideaal voor het opbergen van alle soorten doekjes die nat moeten blijven. De hoes biedt deze mogelijkheid dankzij een klep met een plastic laagje waardoor het vocht van de doekjes niet kan ontsnappen.

Bestellen bij Loukadesign

De hoes voor billendoekjes is te bestellen bij Loukadesign in onwijs veel verschillende kleuren en stofjes. Ook is het superleuk om andere accessoires bij de hoes te combineren, bijvoorbeeld een luierzakje in dezelfde stof combinatie. Zo is alles op elkaar afgestemd. Kijk snel of jouw favoriete hoes er ook bij is !

commenti

0 commenti

lascia un commento